020 - 2611463
Airline Refund | Our Services

Our Services

Sorry, we are in the process of translating this page!
At this moment only the dutch version is available:

Airline-Refund stelt uw vergoeding veilig!

Had u vluchtvertraging, een aansluitende vlucht gemist, een geannuleerde of overboekte vlucht of een instapweigering? Check dan bij Ailine-Refund vrijblijvend of u recht heeft op een vergoeding tot € 600 per persoon. Graag helpt Airline-Refund u vervolgens bij het veiligstellen van uw vergoeding.

Controleer uw recht op vergoeding tot € 600

Controleer via ons formulier of u recht heeft op een vergoeding. Of stuur een e-mail naar info@airline-refund.com. Stuur met uw e-mail zoveel mogelijk reisbescheiden mee. Wij controleren uw claim. Heeft u recht op op een vergoeding, dan dienen wij een claim voor u in bij de luchtvaartmaatschappij. Airline-Refund gaat vervolgens voor u aan de slag om uw vergoeding op te eisen en in te vorderen!

Wanneer recht op vergoeding?

Vergoeding vertraging vlucht

Door drukte op de luchthaven ontstaan er lange rijen bij de douane en bagagecontrole. Hierdoor kan uw vliegtuig vertraging oplopen. Als u daardoor 3 uur of later op de plek van bestemming aankomt, heeft u recht op een vluchtvertragingsvergoeding. Het compensatiebedrag kan oplopen tot € 600, afhankelijk van de afstand van de vliegreis. Airline-Refund regelt de vluchtvertragingsvergoeding voor u!

Lees Meer >>

Aansluitende vlucht gemist

Uw vliegtuig had vertraging en u miste daardoor uw aansluitende vlucht vanaf Schiphol of een andere luchthaven? Dan heeft u recht op een vergoeding. Al naar gelang de afstand die uw vliegreis zou hebben beslaan, kan dit oplopen tot € 600 per persoon. Airline-Refund zorgt dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft!

Lees Meer >>

Vlucht geannuleerd

Voor een vergoeding voor uw geannuleerde vlucht bent u bij Airline-Refund aan het goede adres! Afhankelijk van de afstand van uw vliegreis heeft u recht op € 250, € 400 of € 600 per persoon. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om uw claim in behandeling te nemen.

Lees Meer >>

Vlucht overboekt

Was uw vlucht overboekt? Vliegmaatschappijen willen niet met lege stoelen komen te zitten. Als u vrijwillig besluit af te zien van de overboekte vlucht, krijgt u van de luchtvaartmaatschappij of luchthaven meestal een vorm van compensatie aangeboden. Bent u echter onvrijwillig geweigerd bij de gate of zelfs het vliegtuig uitgezet? Dan heeft u zeker recht op een vergoeding! Airline-Refund staat voor u klaar om uw claim te behandelen.

Lees Meer >>

Instapweigering

Geweigerd op uw vlucht? Dat is mogelijk bijvoorbeeld i.g.v. een overboeking. In de meeste gevallen heeft u recht op een vergoeding. Afhankelijk van uw vlucht en de vluchtafstand kan dit oplopen tot € 600 per persoon. Airline-Refund pluist voor u uit waar u recht op heeft.

Lees Meer >>